Spreekuren huisartsen – De Oener Huisartsenpraktijk – Oene

Welkom bij De Oener Huisartsenpraktijk

Op deze website vindt u meer informatie over onze apotheekhoudende huisartsenpraktijk.

Alle ingeschreven patiënten kunnen, indien gewenst, gebruik maken van een patiëntportaal, wat o.a. de mogelijkheid biedt tot het opstarten van een e-consult of om herhaalmedicatie online door te geven.

De Oener Huisartsenpraktijk
Dorpsstraat 14 8167 NL Oene

Spreekuren huisartsen

Dokter Stijntjes: maandag en dinsdag
Dokter Mantel: donderdag en vrijdag
Dokter Baretta: woensdag

Spreekuren alleen op afspraak, u kunt meestal dezelfde week nog terecht.
Indien u gebruik wilt maken van het avondspreekuur, informeert u dan bij de assistente.

Spreekuren van de assistentes

U kunt op afspraak terecht bij onze assistentes voor bloedsuikermetingen, bloeddrukbepalingen, een hartfilmpje of longfunctietest, het aanstippen van wratten, oren uitspuiten, injecties, en voor het maken van uitstrijkjes. 

Bij het vermoeden van een blaasontsteking dient u ochtendurine voor 11.00 uur af te geven bij de assistente, graag met vermelding van naam, geboortedatum en de klachten.

Spreekuren van de praktijkondersteuners

Voor sommige klachten of aandoeningen werkt de huisarts samen met de praktijkondersteuner (POH). Dit is een verpleegkundige die aanvullend is opgeleid voor het werk in huisartspraktijken. Voor patiënten met een hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol, diabetes, astma of COPD zijn er zowel spreekuren bij de assistentes, als bij de praktijkondersteuner.

Daarnaast is er een apart spreekuur van een praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg (POH-GGZ). De huisarts kan u naar deze praktijkondersteuner verwijzen om de oorzaak van bijvoorbeeld spanningen of somberheid te verhelderen. Ook geeft de POH-GGZ kortdurende behandelingen en/of adviezen voor verwijzing.