Apotheek – De Oener Huisartsenpraktijk – Oene

Welkom bij De Oener Huisartsenpraktijk

Op deze website vindt u meer informatie over onze apotheekhoudende huisartsenpraktijk.

Alle ingeschreven patiënten kunnen, indien gewenst, gebruik maken van een patiëntportaal, wat o.a. de mogelijkheid biedt tot het opstarten van een e-consult of om herhaalmedicatie online door te geven.

De Oener Huisartsenpraktijk
Dorpsstraat 14 8167 NL Oene

Apotheek

De Oener Huisartsenpraktijk is van oudsher een apotheekhoudende praktijk. Dat betekent dat u de medicijnen, die de huisarts of specialist aan u voorschrijft, bij onze eigen apotheek kunt bestellen en afhalen. We werken met een team van professionele apothekersassistentes en de apotheek is gecertificeerd. Dat betekent dat wij een landelijke kwaliteitsstandaard hanteren voor het borgen van zorgvuldigheid, vakbekwaamheid en patiëntvriendelijkheid. De norm is erkend door de IGZ, zorgverzekeraars en cliëntenplatforms.


Herhaalrecepten

Indien uw arts een medicijn voorschrijft, dat u langere tijd zult gaan gebruiken, dan kunt u voor het herhalen van uw medicijnen 24 uur per dag gebruik maken van:

  • de online receptenservice  (u dient zich dan eenmalig aan te melden voor het patiëntportaal)
  • de receptenlijn 0578-641207 (volg het keuzemenu)

Herhaalrecepten die u op één van bovenstaande manieren voor 12.00 uur bestelt, kunt u twee werkdagen later tussen 15.00 en 17.00 ophalen. De herhaalservices zijn niet bedoeld is voor het melden van bijwerkingen, of het aanpassen van een merk, toedieningsvorm of dosering van een medicijn.

Tussen 12.00- 14.00uur is de apotheek gesloten.