Hulpmiddelen – De Oener Huisartsenpraktijk – Oene

Welkom bij De Oener Huisartsenpraktijk

Blijf thuis bij klachten (verkoudheid, hoesten, keelpijn, buikgriep, koorts) en plan een afspraak voor een Corona-test via tel. 0800-1202. Neem contact op met de huisartsenpraktijk als u zich zieker, benauwder en/of vermoeider gaat voelen.

Onze praktijk beschikt sinds de Corona-pandemie ook over de mogelijkheid om te videobellen, u kunt gebruik maken van een e-consult en we hebben een mogelijkheid om via internet uw herhaalmedicatie online door te geven.

 

De Oener Huisartsenpraktijk
Dorpsstraat 14 8167 NL Oene

Hulpmiddelen

Toestemmingsformulier Hulpmiddelenverstrekking kunt u hier downloaden.

Herhaalrecepten

Indien uw arts een medicijn voorschrijft, dat u langere tijd zult gaan gebruiken, dan kunt u voor het herhalen van uw medicijnen 24 uur per dag gebruik maken van onze online receptenservice  (u dient zich dan eenmalig aan te melden voor het patiëntportaal), of onze receptenlijn.

Receptenlijn: 0578-641207, keuze 2

Vermeld uw naam, geboortedatum, het medicijn en de dosering en of het medicijn bezorgd moet worden (momenteel is er bezorging op woensdagochtend en vrijdagmiddag).

Herhaalrecepten die u op werkdagen voor 12.00 uur inspreekt, kunt u de eerstvolgende werkdag tussen 15.00 en 17.00 ophalen. Spreekt u uw bestelling na 12.00 uur in, of in het weekend, dan liggen uw medicijnen 2 werkdagen later tussen 15.00 en 17.00 uur voor u klaar.

De receptenlijn is niet bedoeld is voor het melden van bijwerkingen, of het aanpassen van een merk, toedieningsvorm of dosering van een medicijn.

Tenslotte is er uiteraard nog een ouderwetse receptenbus in onze praktijk aanwezig, naast de ingang van de wachtkamer. Als u hierin uw lege doosje(s) deponeert, liggen de medicijnen 2 werkdagen later tussen 15.00 en 17.00 uur voor u klaar.