Contactpersoon verklaring – De Oener Huisartsenpraktijk – Oene

Welkom bij De Oener Huisartsenpraktijk

Op deze website vindt u meer informatie over onze apotheekhoudende huisartsenpraktijk.

Alle ingeschreven patiënten kunnen, indien gewenst, gebruik maken van een patiëntportaal, wat o.a. de mogelijkheid biedt tot het opstarten van een e-consult of om herhaalmedicatie online door te geven.

De Oener Huisartsenpraktijk
Dorpsstraat 14 8167 NL Oene

Contactpersoon verklaring

Vaak is het prettig of zelfs noodzakelijk dat een naaste van een patiënt zaken mag overleggen over die patiënt. Bijvoorbeeld om uitslagen op te vragen of medicatie op te halen. Vaak zien we dat een patiënt zelf niet belt maar de echtgenoot/echtgenote van een patiënt of een zoon/dochter van een patiënt.

Wet- en regelgeving dwingt ons er toe om hier voortaan formeel toestemming voor te vragen. Per 1 september 2024 gaan wij u vragen om een eenvoudig formulier te ondertekenen dat af te halen is bij de balie van onze praktijk. Met dit formulier wijst de patiënt een eerste contactpersoon aan die voortaan gegevens mag opvragen, afspraken mag maken én medicatie mag ophalen in naam van de patiënt. We hopen hiermee onduidelijkheden te voorkomen zodat de zorg voor uw naaste zo soepel mogelijk verloopt.