Herhaalrecepten – De Oener Huisartsenpraktijk – Oene

Welkom bij De Oener Huisartsenpraktijk

Blijf thuis bij klachten (verkoudheid, hoesten, keelpijn, buikgriep, koorts) en plan een afspraak voor een Corona-test via tel. 0800-1202. Neem contact op met de huisartsenpraktijk als u zich zieker, benauwder en/of vermoeider gaat voelen.

Onze praktijk beschikt sinds de Corona-pandemie ook over de mogelijkheid om te videobellen, u kunt gebruik maken van een e-consult en we hebben een mogelijkheid om via internet uw herhaalmedicatie online door te geven.

 

De Oener Huisartsenpraktijk
Dorpsstraat 14 8167 NL Oene

Herhaalrecepten

Met de receptservice kunt u nu ook online uw recepten bij ons aanvragen. Maak hiervoor een account aan. U kunt uw eigen medicatielijst bekijken en hoeft bij het aanvragen niet elke keer opnieuw de namen van uw medicijnen in te voeren.

  • Overal via internet inzicht in uw medicatielijst
  • 24 uur per dag uw recepten aanvragen
  • Herinneringen instellen voor wanneer uw medicatie bijna op is

Op deze manier heeft u uw medicatie altijd op tijd in huis!

Herhaalrecepten die u op werkdagen voor 12.00u bestelt, kunt u de eerstvolgende werkdag tussen 15.00 en 17.00 ophalen. Spreekt u uw bestelling na 12.00 uur in, of in het weekend, dan liggen uw medicijnen 2 werkdagen later tussen 15.00 en 17.00 uur voor u klaar. De balie van de apotheek is dagelijks gesloten tussen 12.00 – 14.00u.

De receptenlijn is niet bedoeld is voor het melden van bijwerkingen, of het aanpassen van een merk, toedieningsvorm of dosering van een medicijn.